Odensgatan 16A

Främre Luthagen, Uppsala Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1962
Förening
BRF Pilen
Om föreningen
Avgift
2 609 kr/mån
Driftkostnad
3 800 kr/år
Pris/m²
56 353 kr/m²
Antal besök
4 153
Dagar på Hemnet
18

- Hiss - Lyxiga materialval - balkong - Främre Luthagen -

Varmt välkomna till Främre luthagen och en av Uppsalas bättre och välplanerade 2:or med balkong.
Bostaden har genomgått en total renovering och erbjuder ett
välplanerat kök med snygga och stilrena materialval, köket är även utrustat med diskmaksin samt ugn och micro i behaglig arbetshöjd. Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong. Vidare erbjuder denna bostad ett sovrum samt ett fantastiskt badrum med carrara marmor. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

Välskött förening med bra ekonomi och en mycket låg belåningsgrad, som har genomfört de stora renoveringarna. Föreningen erbjuder bland annat en trivsam innergård med grillplats och trädgårdsmöbler.

På Odensgatan 16A i Främre Luthagen bor du i ett synnerligen attraktivt läge med närhet till det bästa av allt i Uppsala; grönområden i form av promenadstråk längs Fyrisån och Vasaparken, närhet till universitet och studentnationer, ett par minuters promenadavstånd till Uppsalas stadskärna. Centralstation med SL-pendling och fjärrtåg nås på några minuter med cykel eller promenad. Runt hörnet når du en stor livsmedelsbutik, trevliga restauranger och caféer.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala