Elsa Borgs Gata 62

Fruängen Centrum, Stockholms kommun Se på karta

2 695 000 kr

2 495 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Kottbacken
Om föreningen
Avgift
3 975 kr/mån
Pris/m²
47 281 kr/m²

--- ACCEPTERAT PRIS! ---

Här bor ni i en förstklassig och modern bostad med moderna färg/material-tillval, belägen på den attraktiva adressen Elsa Borgs gata endast ett stenkast ifrån Långbro park och Fruängen centrum. Ljus och luftig lägenhet via de väl tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med den öppna planlösningen tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden!

Rymlig hall med goda avhängningsmöjligeter via hatthylla och garderober. Ett härligt och påkostat kök med alla bekvämligheter man kan tänka sig ha i en öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Rikligt med ljusinsläpp via de väl tilltagna fönster som också erbjuder en grönskande utsikt! Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till balkongen. Nyrenoverat och helkaklat badrum. Rymligt sovrum där ni får plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Bra med förvaringsmöjligheter via en walk-in closet i direkt anslutning till sovrummet! Ett hem att trivas i helt enkelt!

- Genomgående hög standard.
- Öppen planlösning.
- Stenkast ifrån Fruängen centrum och grönskande Långbro park.
- Nyrenoverat badrum!
- Totalrenoverat 2016.
- Låg avgift!
- Mycket stabil Brf som innehar mycket dold kapital i form av flertal hyresrätter!
- Brf innehar även 6 lokaler som hyrs ut, passiv inkomst som stärker ekonomin.

Mycket stabil Brf med låga avgifter som även innehar mycket dold kapital i form av hyresrätter, hela 3 stycken samt 6 lokaler där 5 utav dem hyrs ut för tillfället. Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Älvsjö, Skärholmen, Aspudden och Liljeholmen eller varför inte ta tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 15 min!

På trivsamma Elsa Borgs gata bor ni lugnt och skönt, med Citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. För dig som är fysiskt aktiv finns det många valmöjligheter: motionsspår, fotbollsplaner, utegym och diverse gymanläggningar. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Yousif Gorges

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Yousif Gorges, HusmanHagberg Hägersten
073-266 66 33