Albert engströmsgatan 2H

Gränby, Uppsala Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Uppsala View
Om föreningen
Avgift
3 505 kr/mån
Pris/m²
30 094 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på 2a våningen i Uppsalas högsta bostadsbyggnad. Lägenheten har ett sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett fint kök med gott om förvaring samt ett ljust vardagsrum med utgång till trevlig balkong.

Till lägenheten tillhör ett förråd. Uppe på 16e våningen finns föreningen gemensamma takterrass som kan nyttjas av de boende.

===Gränby===
Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område som ligger ca 2,6 km nordost från Stora Torget i Uppsala. Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger och all tänkbar service. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 4. Från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum. Det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen in till Resecentrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB