Råbyvägen 57D

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

1 895 000 kr

1 995 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Skildra
Om föreningen
Avgift
3 618 kr/mån
Pris/m²
32 672 kr/m²

Högst upp i huset, med ett insynsskyddat läge och fri utsikt över takåsarna, har du nu möjlighet att förvärva denna genomgångslägenhet i nytt och modernt utförande! En perfekt planerad tvåa med luftiga rum i ett ljust och fint skick. Lägenheten erbjuder en generös planlösning om ca 58 kvm och fördelar sig på en hall med stor skjutdörrsgarderob som rymmer mycket klädförvaring. Ett fullutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning vilket skapar en trevlig harmoni och vidsträckt utsikt från alla fönster. Härifrån når du balkongen som är belägen i nordvästläge med utsikt mot bl a domkyrkan och ger dig eftermiddag- och kvällssol. Vidare finns smakfullt badrum med dusch, och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett stort sovrum med två inbyggda garderober.

I föreningen får du tillgång till bl a varmgarage som du når direkt via hissen (i dagsläget ingen i kö) samt en bilpool där du kan hyra bil vid behov.
Här bor du med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska. Precis utanför bostaden finner du bekvämligheten av närlivs och restauranger! Du kan med enkelhet ta dig till centrum med en kort busstur på ca 8 minuter från hållplatsen utanför huset. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Clara Lööf Ljunglund

Widerlöv Uppsala
Mäklare Clara Lööf Ljunglund, Widerlöv Uppsala
0707-49 09 30