Värnamovägen 32

Haga/Strömsholm, Jönköpings kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1990
Förening
BRF Östbo 1 Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 390 kr/mån
Pris/m²
26 791 kr/m²

Den här tvårummaren blir bättre och bättre ju mer man synar den i sömmen. Den har lite av allt som gör livet bekvämt.
Planlösningen är genomtänkt, interiören fräsch och läget perfekt för sommarkvällar på balkongen såväl som friluftsdagar i skogen mot vinterhalvåret.
Stora utrymmen över alla rumsgränser, och det enda du behöver göra är att packa upp dina flyttlådor i din nya boning från dagen du får nycklarna i handen. Med enkla medel kan du snabbt få denna bostad att kännas hemma enligt din stilmall.
Bostaden är belägen högst upp i huset på våning två och på gaveln, där solens strålar letar sig in både på morgonen och på kvällen. Utan tvekan en av de bättre i huset. Värt att nämna är den garanterade parkeringsplatsen för bilen till den som har i behov av det.

Här bor du en bit från stadspulsens stress men tillgång till det bästa av det mesta. Villakänsla precis utanför fönstret, men ändå väldigt nära stadens utbud, nya Skeppsbron och Munksjöstaden. Till det mesta tar man sig enkelt antingen till fots, buss eller cykel. Lika enkelt tar man bilen ut åt Göteborg eller Stockholm, de stora vägarna gör pendlingen till ett nöje. Här bor du nära city men omgiven av det lugna.

Välkommen Hem.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Andreas Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Andreas Efram, Bjurfors Jönköping
0723-258800