Jenny Linds gata 10 - Accepterat pris

Hägersten, Fruängen, Stockholm Se på karta

2 100 000 kr

1 995 000 kr +5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Tomtarea
2 932 m²
Balkong
Nej
Byggår
1957
Förening
BRF Jenny Linds Gata
Om föreningen
Avgift
2 435 kr/mån
Pris/m²
47 727 kr/m²

Exklusiva materialval i social lägenhet utan några ursäkter. Här bor du i en lägenhet som inte ursäktar sig. Och antagligen gör inte du det heller. Du går din egen väg och du vet vad du vill. Lägenheten har lite av en hotellkänsla med exklusiva materialval och ett socialt kök. Här kan du bjuda in till fest och blanda Old Fashioned-drinkar som till och med får whiskeyhataren att bli tårögd. Badrummet är påkostat med stora hyllnischer där du kan rada upp alla dina favoritprodukter. Lägenheten ligger på en lugn gata men nära flera riktigt bra restauranger och butiker. Med tunnelbanans röda linje är du i Hornstull på 10 min.

OMRÅDESBESKRIVNING
I Fruängen finns allt du behöver för att leva riktigt gött. Vill du käka bra mat finns mängder av populära restauranger och cafér. Längtar du efter att lyfta riktigt tungt finns ett stort utbud av gym och träningsanläggningar. Känner du för att ta med dig gänget och grilla finns naturen bara en kort promenad bort. Ja du hör ju – i Fruängen lever du helt enkelt lite mer la dolce vita. Med tunnelbanan är du i Hornstull på 10 min och med bussen tar du dig till IKEA eller Älvsjö Station på 7–8 minuter. Välkommen hem till Fruängen.

INVÅNARNAS FAVORITER
Vill du käka bra kött eller fisk ska du äta på Parma Kök & Bar. Jag rekommenderar stället till alla!
Kerstin Hesselgrens park är väldigt trevligt och har dessutom ett PokeStop. Perfekt för mig som är beroende av Pokemon GO, haha.
El Baron Café har jättegoda bakverk och en superproffsig barista. Lika nöjd varje gång!
Bästa chokladpralinerna i Stockholm finns helt klart på Handgjort. Omg!

Säljaren beskriver: Den är unik, noggrant renoverad med mycket kärlek. Servera färskmalet kaffe direkt från den inbyggda espresso/latte maskinen. Vatten och ismaskin direkt från kylen till drinkarna. Lev livet fullt ut i lyx. Det är du värd!

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/jenny-linds-gata-10/

Läs mer hos mäklaren
Blok

Visningstider

  • 5
    jul
    Idag kl. 14:00–14:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.