Nyproduktion

Gaffelseglet 33 - Lgh nr 1212

Haninge/Vega, Haninge kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
4 875 kr/mån
Pris/m²
41 803 kr/m²
Nyproduktion

Sista chansen!
Det finns fortfarande riktigt fina tvåor kvar med härlig balkong i västerläge. Lägenheterna präglas av öppen planlösning med modern inredning och stora ljusinsläpp.

Bo avgiftsfritt i ett år!
Du som köper en lägenhet i Brf Bolighuset kommer att vara helt befriad från månadsavgift under ditt första år i huset, räknat från tillträdesdagen.

Bygge pågår!
Under hösten 2021 startade byggnationen av Bolighuset och nu håller kvarteret långsamt på att ta form. Inflyttning beräknas till våren 2023.

Försäljning pågår!
Försäljningen av Brf Bolighuset pågår för fullt. Du är varmt välkommen med din intresseanmälan och dina frågor om Bolighuset. Hör av dig till Stefan Sandin på Skandiamäklarna, telefon: 070-663 79 59, e-post: [email protected]

Se vilka lägenheter som finns tillgängliga
Gå gärna in på Bostadsväljaren som på ett tydligt sätt visar vilka lägenheter som är till salu, reserverade och sålda. Där får du även information om pris, avgift och läget i huset. Bostadsväljaren hittar du under rubriken Dokument, högre upp här på sidan, och via länken nedan, som du kan kopiera och klistra in i din webbläsare:

https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=15bb03aa-ac0f-4b3d-b99b-e61be9fbde2a

Besök gärna även projektets hemsida för att läsa mer, https://www.bolighuset.se/

Modernt boende med bästa läget i Vega
I Brf Bolighuset bor du med förskola, grönskande utegård, gemensamhetslokal och solig takterrass i huset. Här byggs nu 47 välplanerade ljusa lägenheter i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig småstadsmiljö med närhet till skogen, skärgården och storstaden, endast ett stenkast från Vegas pendeltågsstation!

Plats för hela livet
Bolighusets stilsäkra arkitektur är inspirerad av dansk design och livskänsla, det som ibland kallas hygge. Ett boende med moderna och människovänliga lösningar som gör vardagspusslet enklare att lägga. Ett hem med plats för hela livet!

Byggt för en mänskligare vardag
Bolighusets integrerade förskola sätter ambitionsnivån för projektets nytänkande, och kan säkert få många vuxna att andas lite lugnare vid lämning och hämtning.

Precis som de privata balkongerna och uteplatserna inbjuder föreningens gemensamma takterrass och grönskande innergård till avkoppling, odling eller grillkvällar med familj, vänner och grannar.

En dejligare gemenskap
Bostäder och byggnader ska ha människors liv och vardag, aktiviteter och interaktioner i fokus för att kännas som hemma, det är en övertygelse som genomsyrar Bolighuset. Resultatet är en byggnad med hög designnivå och tydlig identitet i allt från detaljerna till helhetsupplevelsen. Till det kommer fælleskapsrummet, det lite dejligare danska ordet för gemensamhetslokal, som är hela föreningens levande och inbjudande vardagsrum.

Ett hållbart boende byggt för en mänskligare vardag!

Snabbfakta Projekt:
Brf Bolighuset
Plats: Gaffeseglet 33 i Vega, Haninge
Hustyp: Flerbostadshus
Antal bostäder: 47
Antal rum: 1 till 4
Storlek: 38 till 89 kvm
Pris: 1 795 000 - 3 700 000 kr
Avgift/mån: 3 625 - 6 125 kr
Uteplats: Balkong eller markterrass
Gemensamma ytor: Takterrass, fælleskapsrum, gård, cykelrum
Övrigt: Förskola i huset
Bostadsutvecklare: FB Bostad AB
Arkitekter: Gehl People och Street Monkey Architects
Byggstart: Hösten 2021
Planerad inflyttning: Kvartal 2, 2023

Besök gärna projektets hemsida för att läsa mer, https://bolighuset.se/. Även där finns bostadsväljaren med information om pris, avgift och läget i huset samt vilka lägenheter som är till salu, reserverade och sålda.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Haninge

Kontakt

Stefan Sandin

SkandiaMäklarna Haninge
Mäklare Stefan Sandin, SkandiaMäklarna Haninge
070-6637959