Hundlokegränd 24, 3tr

Hässelby Lövsta Allé, Stockholm Se på karta

1 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Skogsstjärnan i Hässelby
Om föreningen
Avgift
2 922 kr/mån
Pris/m²
44 886 kr/m²

En av Lövsta allés finare och välskötta områden med närhet till alla möjliga faciliteter! En nyligen producerad tvårummare för finsmakaren, där de 44kvm har planerats effektivt. Helt enkelt ett välplanerat och fräscht boende med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. De generösa sociala ytorna gör att det blir en fröjd att bo här!

Den välkomnande hallen med inbyggd förvaring ger en känsla av rymd och solljuset sträcker sig hela vägen hit. I hallen finns också access till badrummet och vardagsrummet. Köket som är i anslutning till vardagsrummet är i modern tappning och här har man gott om plats för att laga allt ifrån vardagsmaten till en lyxig gourmet middag!

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och lyfter rymden i rummet och tiden flyger lätt förbi här oavsett om du spenderar den med nära och kära eller filosoferandes själv med den härliga utsikten. Sticker solen fram kan du njuta en stund på balkongen oavsett vilken soltimme du väljer!

Sovrummet är placerat strategiskt i ena änden av lägenheten, att ha avskildhet till ditt sovrum är A och O. I denna lägenhet faller det så naturligt det kan bli, sovrummet är ett rymligt sovrum och med inbyggda garderober har du gott om förvaring.

Lövsta allé, ett växande område med närhet till kommunikationer, närservice och några minuters bussfärd till Vällingby C. Inte långt ifrån finner vi också Åkermyntans centrum med livsmedelsbutiker och restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019