Herserudsvägen 8

Herserud, Lidingö kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1987
Förening
BRF Hiertagården
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
6 390 kr/mån
Pris/m²
63 622 kr/m²

Trevlig lägenhet på plan 2 med stora sociala ytor och rymligt sovrum. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök gör att lägenheten upplevs luftig och generös. Den möblerbara balkongen nås från vardagsrummet och här njuter man av soliga förmiddagar. Praktiskt kök med gott om förvaring och bra bänkytor. Från hallen når man badrum med badkar och här finns plats för tvättpelare. Rymlig klädkammare. Tvättstuga och lägenhetens rymliga förråd om ca 8 kvm ligger i souterrängplanet dit man tar trappa eller hiss.

Bostadsrättsföreningen Hiertagården erbjuder totalt 76 lägenheter inrymda i tre punkthus. I två av dem finns särskilda gästlägenheter.
Intill husen ligger ett gemensamt klubbhus med restaurang, vacker festvåning samt sällskapsrum. Där finns även pool med bastu och motionsrum. Här genomförs ledarledd gymnastik, chi-gong och vattengymnastik. Boulebana finns på tomten och hobbyrum finns i form av snickarrum och biljardrum. Frisör och massageterapi erbjuds i klubbhuset.

Hiertagården omges av en parkträdgård. Byggnaderna uppfördes under åren 1987 och 1988. Tegelhusen ligger vid brofästet på höger sida med vid vy över hela Stockholm. Det är nära till bra kommunikationer med både buss och tåg och det finns bilparkering på området.
I närområdet finns en trevlig promenad längs vattnet samt mataffärer, Gateau, frisör, tandläkare, vårdcentral, apotek mm.
Hiertagården ligger nära anrika Millesgården med intressanta utställningar och på gångavstånd till Lidingö Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Mattsson & Miöen Mäkleri  Lidingö

Kontakta mäklaren

Cecilia Mattsson

Mattsson & Miöen Mäkleri Lidingö
Mäklare Cecilia Mattsson, Mattsson & Miöen Mäkleri  Lidingö
0702096486