Skebokvarnsvägen 265, vån 7

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 195 000 kr +21 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 10, hiss finns
Förening
HSB BRF Magelungen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 634 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
43 802 kr/m²
Antal besök
2 439

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning! Underbar och välplanerad 2:a på våning 7 med en imponerande utsikt! Här bor du också i en stor och ekonomiskt stabil förening med låg avgift och fastighetsskötare på plats! Det som utmärker bostaden, bortsett från utsikten, är balkongen som har sol från eftermiddag till solnedgång. Tilltalande planlösning och fönsterpartier i två väderstreck! Högt och fritt läge, utan någon insyn. Från samtliga fönster har du en vidsträckt utsikt över omgivningen. Stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett otroligt charmigt kök och ett insynsskyddat sovrum väntar bland annat här. I anslutning till köket finns ett allrum som av nuvarande ägare nyttjas som hemmakontor. Badrummet ligger i anslutning till hallen, stambytt och helkaklat. Hallen har charmiga inbyggda garderober. Fler fina detaljer att nämna är att fönsterbrädor i sten finns i alla rum och att originaldörrar finns kvar.

För den som önskar en minitrea kan möjlighet finnas att bygga till ett rum.

Lägenheten är ytskiktsrenoverad för några år sedan med bl.a nya trägolv i kök, sovrum, allrum och hall samt målade tak och väggar i alla rum. Goda förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Här bor du endast ett stenkast bort till Högdalens centrum med affärer, restauranger, bibliotek, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola. Många fina grönområden finns också i närheten.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Josefine Granli

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Josefine  Granli, BOSTHLM Älvsjö
070-888 37 80