Kommande

Skebokvarnsvägen 289

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57,5 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
HSB BRF Magelungen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 294 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
37 391 kr/m²
Kommande

Tänk en lägenhet som vibrerar av positiv harmonisk energi. De nuvarande ägarna med sin profession inom musik har satt en harmonisk prägel på denna mysiga lägenhet med rötter i 1950-talets andra hälft. En perfekt syntes av 50-talet som sitter i väggarna. Samtidigt en lägenhet i modern tappning med en härlig touch av öppenhet. Kan det bli mycket bättre?

Perfekt. Stig på och låt oss inventera denna klenod som klippt och skuren för den moderna nutidsmänniskan. Lägenheten är bibehållen och fräsch. I princip att bara flytta in.

En perfekt planlösning präglar hela lägenhet. Rummen ligger i fil med fönsterutsikt både i öster- och västerläge. Kök, matdelen samt sovrummet vetter mot öster. Vardagsrummet med dess stora balkong vetter mot väster.

Ytterhallen blir entréporten till lägenheten. Direkt till vänster en rejäl garderob att hänga av kläder och förvara prylar. Gott om utrymme för skor. Plats för en mindre bänk att slå sig ner på. Gråsvart klinkergolv som sig bör i en ytterhall.

Rakt fram från hallentrén en mellanhall med plats för en minibar. Till vänster vardagsrummet. Rakt fram badrummet. Till höger köket, matdelen samt sovrummet.

Matdelen mittemellan köket och sovrummet blir en förlängning av mellanhallen. Här avnjuter man såväl en uppiggande morgonkaffe/te som mysiga middagar med plats för 4–6 personer. Fönsterutsikt mot parken och träden utanför. Ett parkettgolv i en grå nyans.

Köket har goda arbetsytor. Gott om förvaring. Utrustat med induktionshäll, ugn, tvättmaskin samt kyl och frys (maskinparken drygt 5 år) En retromodern touch på stil och inredning. Ett passande klinkergolv i grått som tål en oöm behandling för att just vara en köksmiljö. Ett fräscht intryck som inspirerar till aktiv matlagning.

Sovrummet till höger om hallen/matdelen har också fönsterutsikt i österläge och parken utanför. En stor inbyggd garderob. Här får man plats med ytterligare en rejäl pjäs till spegelgarderob (Ikea) för ytterligare förvaring.

Ett fräscht och trivsamt helkaklat badrum i vitt samt grått klinkergolv. Badkar och dusch. Handfat, stor spegel samt toalett. Här möter man dagen till en uppfriskande dusch eller avslutar dagen innan vilodags.

Slutligen det rejäla lättmöblerade vardagsrummet med välskött och bibehållet originalgolv från 50-talet. Här får man plats med en rejäl soffgrupp, TV-bord och även ett skrivbord för hemmakontorsarbete. Det rejäla fönsterpartiet samt balkongdörren skänker ett härligt ljusinsläpp till vardagsrummet.

Den rejäla möblerbara balkongen att möta kvällssolen på underbara vår- och sommarkvällar. Här kommer man sitta och njuta till en god bok eller en uppfriskande dryck, eller kanske bara filosofera medan man spisar skön jazz från grammofonspelaren vars toner flödar ut från den öppna balkongdörren

Lägenheten ligger mitt i oasen av Högdalens lugna och mycket omtyckta flerbostadsområde, ett område som fortfarande andas 50-tals harmoni från tiden framtidstron i Sverige var på topp. Utanför en prunkande grönska i en parkliknande miljö. Insynsskyddat. Ingen trafik. Bara lugn och ro.

Med fem minuters promenad till Högdalens Centrum. Bra kommunikationer i alla väderstreck Missa inte denna chans att bli en del och resident av detta charmiga bostadsområde i härliga Högdalen.

Läs mer hos mäklaren
Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna

Kontakta mäklaren

Michael Fryer

Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna
Mäklare Michael Fryer, Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna
076-555 98 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.