Kommande

Lingvägen 203, 2tr

Hökarängen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Toppsockret i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 399 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Kommande

- Stabil förening som äger marken.
- Egna P-platser med och utan elstolpe.
- Mycket god ekonomi med betyg A+ för 2021.
- Låg belåning: 1045 kr/m².
- Flexibel inflyttning.

Välkommen till Lingvägen 203!

Här finner ni en luftig och rymlig 2 med fri från insyn och med ljusinsläpp från flera väderstreck. Hallen är rymlig med optimal förvaring och i direkt anslutning till samtliga rum.
Badrummet är helkaklat och har installerad tvättmaskin. Sovrummet är generöst i storlek liksom vardagsrummet med generösa fönsterpartier och goda ljusinsläpp.
Yteffektivt kök med plats för matbord och utgång till en fantastisk inglasad balkong med vy över föreningens lummiga innergård - här leker barnen fritt och tryggt med lite av "bullerby-känsla". På gården finns en boulebana, gemensam grillplats, flertalet sittgrupper och en mindre bollplan.

BRF Toppsockret är en av södra Stockholms mest stabila och trygga bostadsrättsföreningar att bo i med ett ekonomiskt betyg A+ för 2021, vilket är sällsynt. Här erbjuds medlemmar parkering för en rimlig peng och vid infarten till föreningen finns även 6 st platser med p-automat för besökare. Numera finns en bilpool också. Notera att föreningen har en "B-klassning" i energideklarationen, vilket gör att ni hos flera banker kan ansöka om ett s.k. "Grönt bolån", med viss ränterabatt! Stäm av med din bank för mer information.

I Hökarängen finns god närservice, vårdcentral, tunnelbana och flertalet bussförbindelser att välja på. Här finns en kulturmärkt gågata med butiker, restauranger och flertalet caféer att besöka - Konditorn & Bagarn och surdegsbageriet BAK som exempel. Härliga promenadstråk finns det gott om i området - allt mellan lummiga stigar, parker och öppna fält. Badsjöar nås inom rimligt avstånd och Farsta köpcentrum nås enkelt med cykel.

Hökarängen är ett växande område, mer spännande läsning finns i följande länk: https://vaxer.stockholm/omraden/hokarangen/

Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla ditt intresse på mäklarens hemsida - privatvisning är möjlig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Marcus Andersson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Marcus Andersson, HusmanHagberg Enskede
070-752 44 20

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.