Lackerargränd 3

Huddinge centrum, Huddinge Se på karta

2 500 000 kr

2 295 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Sjödalsterrassen 2
Om föreningen
Avgift
2 998 kr/mån
Pris/m²
49 020 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS ***

Utan tvekan projekt Sjöterassens och det växande statskvarterets fräschaste och mest unika lägenhet med många stilrena lösningar och gedigen tillvalslista.
Genomgående öppna sociala ytor med stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd.
Bostadens planlösning har allt man kan önska sig. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsytor. Från hallen når man det stilrena badrummet med Wc, dusch, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden präglas av öppna ytor med plats för både ett stort matbord samt en soffgrupp i sällskapsyta och fransk balkong. Här kan det stora sällskapet spendera många härliga middagar och filmkvällar. Sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderober och nattduksbord.
Den nuvarande säljaren har genomgående renoverat/förbättrat denna nyproducerade bostad med smakfulla tillval och lösningar såsom bänkskiva i sten, samtliga väggar ommålade i Neutral vit kulör, genomgående sänkta tak med infällda lampor, platsbyggd tv möbel där man förberett för alla kablar man kan behöva bara för att nämna ett par.

Populär förening centralt i Huddinge med stor takterrass där det finns utekök med grill, matplatser, sittgrupper, ett soldäck och ett uteschack med stora pjäser, på innergården är fokus på lek för de allra minsta men också avkoppling för vuxna. Om detta nu inte räcker lägg därtill garage i huset med direkt access till garaget.

I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat som är Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar du längdskidåkning på finns b.la. Sörskogens el-ljusspår och gillar du utförsåkning tar du buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

Kort sammanfattning av gjorda tillval och ombyggnationer:

Som nämnt ovan har denna bostad extra allt. Man har inte snålat in på någonting vad gäller tillvalen vilket gör denna lägenhet till något alldeles extra. Det finns något för alla med här kommer några smakprov av saker som har gjorts:
Man har på flera ställen sänkt taket för att kunna installera LED belysning som styrs via en app i telefonen, skapat en platsbyggd garderob i hallen med ett välutrustat elfasystem, installerat högtalare i tak, lagt klinkers i hallen istället för standardparketten och mycket mer. Även vitvaror, ytskikt och maskinell utrustning i köket har det inte sparats in en krona på. Det är som sagt var någonting utöver det vanliga och om ni önskar så har ansvarig mäklare en specifikare lista på byggnationer och andra tillval som gjorts.

Varm välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar