Strandvägen 16 B

Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1951-1952
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
3 259 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
21 949 kr/m²

Välkommen till Strandvägen 16 B med en oavbruten Vätterutsikt!
Nu laseras en lägenhet på 59 kvadratmeter fördelad på 2 rum och kök på populära Norrängen.
Läget för just den här bostaden är mycket attraktiv på våning 2 och med balkong ut mot Vättern, vilket betyder inte för många trappor att springa i samt ett väldigt fint utsiktsläge. Här får du variation mellan vacker sjöutsikt till mysiga kvällar med stadens ljus. Planlösningen på lägenheten gör att du har väderstreck åt två håll vilket genererar hög trivsel med mycket ljusinsläpp.

5-stjärnigt boende!
✰ Generös balkong i optimalt väderstreck syd-väst.
✰ Väldisponerade kvadratmeter med ett stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med plats för matgrupp, sovrum med goda förvaringsutrymmen, kaklat badrum och en luftig hall.
✰ Norrängen, HSB Välskötta fastigheter och mycket bekvämligheter för sina medlemmar så som relax med bastu, gym, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen erbjuder parkeringsplatser (se föreningens information). Lägenhetsförråd medföljer också.
✰ Området Norrängen har ett bra läge med närhet till Huskvarna centrum. Även smidigt läge nära E4an. Här bor du med närhet till stadspuls och smidiga kommunikationer samtidigt som du har naturen intill. I närområdet finner du mysigt sjö- och båtliv samt vackra promenadstråk. Promenadavstånd till Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpets restaurang/café och utomhusbadet Brunnstorp. Med en enkel bussresa finner du Jönköping centrum.
✰ Norrängen, HSB är en stabil bostadsrättsförening med bankskuld per kvadratmeter ligger endast på 2035 kr/ kvm. När det understiger 5000 kr/ kvm brukar det anses som väldigt bra.

Vi erbjuder även digitala live visningar. Hör av er till oss om ni vill veta mer.
Missa inte chansen att få förvärva just den här lägenheten. Anmäl dig till visning på Fastighetsbyråns hemsida. Ansvarig mäklare, Rebecka Emanuelsson 073-319 16 69

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jana Julian, Husfoto
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Rebecka Emanuelsson

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Rebecka Emanuelsson, Fastighetsbyrån Jönköping
0733191669