Karlslundsvägen 30

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Barkarby Metropol
Om föreningen
Avgift
2 815 kr/mån
Pris/m²
50 957 kr/m²

Högst upp bland takåsarna - ljus och välplanerat med stor balkong i bästa solläge. Flytta in utan att behöva tänka på hur möblemanget ska styras upp, här är det välbalanserat med lättmöblerade ytor, stora fönsterpartier som släpper in rikligt med solljus, ett sovrum där dubbelsängen enkelt får plats och den öppna ytan som välkomnar till sammankomster. Vardagsrummet ger plats för den sköna soffan till fredagsfilmen, matplatsdelen är välplanerat med möjlighet för ett större matbord där man har plats med ytterligare förlängning när det stora sällskapet är över på middag. Bostaden ger dig bra med förvaring i form av garderober i både hallen utanför sovrummet som en garderobsvägg vid entréhallen. Önskar du mer yta att gömma undan prylarna på finns i entréhallen även ett gediget förrådsutrymme som sväljer mycket.

Köket är stilrent med plats för bra arbetsyta och mycket förvaring. Vita snickerier bryta av mot mörka toner och ekparketten som löper längs med hela lägenheten. Badrummet är ljust och modernt med kakel på vägg och mörkt klinker på golv. Här får du en generös duschhörna och den egna tvättdelen med tvättmaskin och torktumlare - väldigt praktiskt!

Som grädden på moset bor du som herren på täppan - det är lugnt och tyst med en generös balkong som är perfekt för grillningen, tomatodlingen och lässtunden. Det här är din oas högst upp bland Barkarbystadens takåsar.

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. I den lokala gymnastiksalen erbjuds möjlighet till olika sportaktiviteter.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtodigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Kontakta mäklare Paola för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020