Majorsvägen 18

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Jaktfalken i Barkarby
Om föreningen
Avgift
3 072 kr/mån
Pris/m²
46 961 kr/m²
Antal besök
1 294
Dagar på Hemnet
20

* Rymlig balkong i bästa solläge
* Gavelläge
* Källarförråd
* Stort sovrum
* Bra förvaring
* Stabil och god förening

Här får du en öppen planlösning med genomgående fina materialval och en stor härlig balkong på bästa solläge. Du har riktigt bra förvaringsmöjligheter både inne i bostaden men också ett generöst externt förråd.

Köket är stilfullt med minimalistiska vita luckor och ljus bänkskiva som bryts av mot det stenbelagda gråbeiga stänkskyddet och de rostfria vitvarorna. Det är praktiskt med gott om förvaring och goda arbetsytor och självklart finns både diskmaskinen och den bekväma matfallskvarnen. Här ges även möjlighet till ett ordentligt köksbord - perfekt för middagsbjudningar.

Köket öppnar upp sig mot vardagsrumsdelen där en större soffa enkelt rymmer. Rummet karakteriseras av flera fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus.

Sovrummet är generöst med plats för en dubbelsäng och nattduksbord på vardera sida. Önskas ytterligare möblemang ges det också plats.

Hallen är praktiskt utformad med både öppen såväl som stängd förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når du badrummet. I vitkaklad design och mörkt klinker på golv får du även praktiska stora spegelskåp och en bänk ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Duschen är väl tilltagen och omsluts av en glasvägg.

Som grädden på moset har du här även en stor möblerbar balkong som nås från den öppna planlösningen. I bästa solläge med utsikt mot grönskande gård kan du nu njuta av en härlig söndagsbrunch i trevlig sällskap.

Der här är en bostad som tänkt på allt i både praktiskt som estetisk väg. I en förening som är etablerad och har en god ekonomi. Med ett oslagbart läge - nära naturreservatet med vackra promenadstråk och utegym samtidigt som du har kommunikationer och handelsplatsen bara några minuters promenad bort.

Välkommen till ditt nya hem!

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. I den lokala gymnastiksalen erbjuds möjlighet till olika sportaktiviteter.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha

Läs mer hos mäklaren
Notar