Minutgränd 25

Järfälla/Jakobsberg, Järfälla Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Wibbla Äng i Järfälla
Om föreningen
Avgift
3 365 kr/mån
Pris/m²
30 813 kr/m²
Antal besök
1 216
Dagar på Hemnet
17

Det är med stolthet vi kan presentera denna ljusa, fräscha och topprenoverade bostad i attraktivt läge.

När du kliver in genom dörren välkomnas du in i denna härligt ljusa och nyrenoverade bostad.

Otroligt välskött 2:a i bästa läge som fullkomligt dränks i ljus! Här bor du i det absolut bästa läget i hela området, med en balkong utan insyn i soligt läge. Det ostörda läget förstärks också av att bostaden är placerad högst upp i huset så ingen stampar ovanför dig.

Via hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter har du också anslutning till en egen klädkammare för bästa möjliga förvaring. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som dränker bostaden i härligt ljus. Här går det att möblera efter egen smak. Nyrenoverat kök utrustat med allt du behöver för att briljera med dina matlagningskunskaper. Bostaden är mycket välskött, och har ett vitlaserad ekparkettgolv genomgående och vitmålade väggar. I övrigt erbjuds här ett sovrum av bra storlek med platsbyggd förvaring samt plats för en 180-säng. Helkaklat badrum som nyligen genomgått renovering med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Källarförråd medföljer bostaden och finns i källaren i
samma hus.

I Brf Wibbla Äng har du en välskött förening med mycket god ekonomi. Det mesta av de större underhåll har redan gjorts och trots det kan man hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla.
Föreningen har under de senaste åren renoverat fasader, balkonger, trappuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas och renoverat stammarna genom relining. Efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym.

Inte nog med att Wibbla äng är en eftertraktad förening med god ekonomi, läget är också optimalt för den
som vill bo både centralt och nära naturen. Härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, caféer och i övrig service är det drygt en 1 km. Vänder man kosan västerut är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafée med en bok och blicka ut över Mälaren. I direkt närhet till Minutgränd finns Jakobsbergs idrottscentra, med 5 minuters promenad når man simhallen, hockeyrinkarna, sporthall, paddelhall och fotbollsplaner med konstgräs. På föreningens egna innergård finns både lekplats och grillplatser. Här samlas familjerna och leker, grillar och umgås.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Seydo Aydogan

Notar
Mäklare Seydo Aydogan, Notar
0708 99 79 05