Kommande

Fridensborgsvägen 121

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Åkerbäret 1
Om föreningen
Avgift
3 048 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
57 596 kr/m²
Kommande

- Ljus och Lyxig 2:a om 52 kvm med allt man kan tänkas önska.
- Välplanerad där du får gott om plats för hemmakontor osv.
- Stor balkong om hela 12 kvm
- Låg avgift!
- Hel maskinpark i bostaden där du har både disk- och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
- Nära till ICA Brotorp, restauranger, caféer och barer.
- Nära till gym, motionsområden i naturreservatet invid och Råstasjön.
- Nära till Mall of Scandinavia.

Välkommen in till denna välplanerade tvårummare med ett av de bästa lägena i Järvastaden byggt 2019! Här kan ni njuta av många soltimmar utan att störas. Lägenheten är belägen i en lugn del av Järvastaden med närhet till grönska, men också bara minuter från bra kommunikationer och service. En perfekt första lägenhet eller för det unga paret. Lägenheten är mycket social med öppen planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet med utgång till balkongen. Trivsamt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt förvaring genom rymliga Elfa skjutgarderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin - Genomgående ljus lägenhet med fint bevarade ytskikt- bara att flytta in!

Varje lägenhet har ett tillhörande förråd och föreningen har både utomhus parkering och varmgarage.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och två gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.
Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. Ulriksdalsskolan är en ny skola som ligger ca. 2 km bort.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren.

KOMMUNIKATIONER
I Järvastaden finns ett väl utbyggt kommunikationsnät. Ulriksdals pendeltågsstation nås på ca 15 min promenad från lägenheten och närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen. Bra bussförbindelser (505, 157 och 540) till bla Ulriksdals station, Solna centrum, Bergshamra, Hallonbergen och Universitetet. För den bilburne nås E18, E4 och E20 direkt med påfart utanför Järvastaden. Goda kommunikationer till Arlanda och Kista nås på bekvämt cykelavstånd. För mer information ang kommunikationsnätet i Järvastaden besök: http://www.jarvastaden.se/kommunikationer.

NÄROMRÅDET
Järvastaden har länge varit ett expansivt område och i takt med att antalet invånare ökat så har servicenätet byggts ut. Idag finns flertalet restauranger, caféer och bra utbud på matbutiken ICA Nära som ligger någon minut från lägenheten. I närområdet finns idag ett flertal gym. Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia ligger på bekvämt avstånd och levererar shopping i toppklass. Bredvid Mall of Scandinavia ligger Friends Arena för konserter och fotbollsevenemang.

G

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Solna

Kontakta mäklaren

Siyar Hamidanoglu

HusmanHagberg Solna
Mäklare Siyar Hamidanoglu, HusmanHagberg Solna
070-751 43 47

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.