Fridensborgsvägen 127

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

2 950 000 kr

2 595 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Blåbärsskogen
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 059 kr/mån
Pris/m²
65 556 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS*

Kontakta mäklaren för visning av bostaden.

Varmt välkomna till en välplanerad 2:a med stor och solig balkong i populära Järvastaden! Här bor ni i ett expansivt område i fastighet byggd 2018 med direkt närhet till härlig natur och Igelbäckens naturreservat. Vidare har ni även närhet till Sundbyberg, Arenastaden och Mall of Scandinavia, det kan inte bli bättre!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig matplats vid köket. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp framför mediabänken samt matplats intill köksdelen. Från vardagsrummet når ni bostadens trevliga balkong där du kan lapa sol från förmiddag till kväll. Köket är stilrent och går i vitt med komplett maskinell utrustning bestående av diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, spishäll med fläkt ovan i samt kyl/frys i rostfritt. All maskinell utrustning från Siemens. Stort och modernt badrum med tidlösa materialval och färger, här erbjuds dusch med vikbara glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk samt väggfast skåp ovan, handfat med kommod med spegelskåp ovan. Ett luftigt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt inbyggd garderob. Inbjudande ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

GARAGE/PARKERING
104 garageplatser (950kr/mån), 3 Mc-platser (450kr/mån), 5 platser med elbilsuttag (1450kr/mån), 26 parkeringsplatser (500kr/mån). Föreningen har lediga platser för både elbilar och vanliga bilar (enl föreningens hemsida & kontakt med styrelsen 2021-12-02). I övrigt råder Solna boendeparkering i området.

NÄROMRÅDET
Järvastaden är en ny och modern stadsdel med caféer, restauranger, cykelhandlare, gym och barnomsorg på plats och det fylls på i takt med att stadsdelen växer. En promenad i området ger dig känslan av en levande stadsdel med karaktär. Det är som en liten stad uppbyggd av kvarter med olika personligheter, med allt från flerfamiljshus med modern arkitektur till småhus. Här och var finns det gröna stråk och vackra parker, till exempel Spegeldammsparken, som gör att du känner dig som hemma. Fantasifyllda lekplatser, där Mulle Meck är den absoluta favoriten, gör att vardagen fylls av skratt och lek. För de som gillar en aktiv livsstil passar området perfekt. Igelbäckens naturreservat, med dess rika naturliv och vackra vandringsleder, finns inom räckhåll och Ursviks motionsgård erbjuder äventyrliga löpspår. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som går genom Igelbäckens naturreservat och leder till Kista. Även kring närliggande Råstasjön finns härliga promenadvägar samt grönområden för picknick och lek.

KOMMUNIKATIONER
I järvastaden finns ett väl utbyggt kommunikationsnät. Ulriksdals pendeltågsstation nås på ca 15 min promenad från lägenheten och närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen. Bra bussförbindelser (505, 157 och 540) till bla Ulriksdals station, Solna centrum, Bergshamra, Hallonbergen och Universitetet. För den bilburne nås E18, E4 och E20 direkt med påfart utanför Järvastaden. Goda kommunikationer till Arlanda och Kista nås på bekvämt cykelavstånd. För mer information ang kommunikationsnätet i Järvastaden besök: http://www.jarvastaden.se/kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Solna

Kontakta mäklaren

Julian Andersson

SkandiaMäklarna Solna
Mäklare Julian Andersson, SkandiaMäklarna Solna
073-312 92 35