Nyproduktion

Brf Knytkalaset Lgh 1-1101

Kirseberg, Malmö Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Förening
BRF Knytkalaset
Om föreningen
Avgift
3 320 kr/mån
Pris/m²
31 981 kr/m²
Nyproduktion

Hörnlägenheterna på 53 kvm har gott om fönsterpartier som släpper in ljus. Och ger en skön känsla av parkhäng även inomhus. På den generösa balkongen finns det gott om utrymme för utefika. Söderläget är såklart värt att nämna. Likaså det extremt bra spanläget mot parken. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och skapar en perfekt yta för en tango eller discodans på fredagskvällen. Lägenheten har genomgående 3-stavsparkett av mattlackerad ek och väggarna är vitmålade.

Vi tycker det ska kännas lockande att laga egen mat. Och lätt. Det är inte alltför vågat att påstå att det är roligare och enklare att laga mat om köket jobbar med dig och inte mot dig. Det blir såklart enklare i ett nytt och fräscht kök. Köket kommer från Marbodal med vit inredning med belysning under väggskåp och bänkskiva av grått sobert laminat. Vitvarupaket som består av: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl/frys.

Badrummet har grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Väggarna är helkaklade i vitt, och badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Här finns såklart allt det som ska finnas i ett badrum. Toalett, spegel med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork och hörndusch. Kombimaskin gör att du inte behöver bråka med grannarna om vem som inte tog bort luddet.

Parkering och förråd
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en garageplats i närliggande byggnad. Det är först till kvarn på garageplatserna. Alternativet är såklart att boka en bil från bilpoolen. I Sege Park utvecklar Malmö stadens mest hållbara område. Med allt från lokala energikällor, smart elnät till återbruksstation och cykelpool. Ta steget och nyttja till fullo.

Till alla bostäder i Knytkalaset finns ett förråd. Se bofaktablad för placering i lägenheten. Här kan du ställa skidorna på sommaren och solstolen på vintern.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy i just din lägenhet.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 19
    apr
    Mån 19 apr kl. 17:00–17:30
    Digital live-visning. Anmäl dig hos Fastighetsbyrån.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.