Fastlagsgatan 15

Kortedala, Göteborgs kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 8, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Krönet i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 577 kr/mån
Driftkostnad
2 940 kr/år
Pris/m²
29 537 kr/m²

Söker du en välplanerad och fräscht renoverad tvåa med smakfulla val och känsla för detaljer? Dessutom med ett härligt naturskönt läge och inglasad balkong. Då har du hittat rätt! Nu erbjuds äntligen en av de fina tvåorna på Fastlagsgatan 15 med optimal planlösning och bästa läget i området. Mycket populär HSB förening med en fördelaktig månadsavgift där värme, VA, kabel-TV, el-abonnemang och fiberbredband ingår.

Den varsamt renoverade lägenheten och dess funkiskvalitet bjuder in till en varm och hemtrevlig känsla. Ljusa och stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och den milsvida vyn ger en rofylld miljö i samtliga rum. Bostaden disponeras med hall, vardagsrum med inglasad balkong, kök, sovrum och badrum. Från hallen når du bostadens samtliga rum. Vardagsrummet ligger till höger med sin fina fiskbensparkett och utgången till den härliga balkongen. Balkongen ligger i soligt söder med optimalt läge för odling och grönska. Balkongen är dessutom inglasad och fri från insyn och bjuder in till att förlänga sommaren från en tidig vår till en sen höst. Köket har moderniserats med en smakfull touch av det originala 60-talet. Sovrummet ligger med rofyllda toner och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ytterligare förvaring finns i både hall och i vindsförrådet. Badrummet är helkaklat med dusch och en praktisk tvättmaskin.

Välskött och trevlig förening som b.la. erbjuder parkering och garage med separat kö samt el-laddningsstolpar för elbilar. Vackra innergårdar med fina grillplatser och roliga lekplatser för barnens lek. Här bor du närhet till kommunikationer, natur och skolor.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Partille

Kontakta mäklaren

Sofia Johansson

Bjurfors Partille
Mäklare Sofia Johansson, Bjurfors Partille
031-336 78 75

Visningstider

  • 18
    aug
    Tor 18 aug kl. 17:00–17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.