Mältargatan 7

Kungsängen, Uppsala Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2013
Förening
BRF Åriket 2
Om föreningen
Avgift
3 683 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
39 318 kr/m²
Antal besök
856
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet som är ombyggd från en tvåa till en mindre trea belägen i Kungssängen/Industristaden. Här erbjuds ett hem uppfört av JM under 2015 med smakfull inredning och färgsättning. Finns på våning ett med hiss från markplan. Hissen går även ner till garageplanet som har parkeringsplatser för endast 800 kr/mån. Bilfri innergård med fantasifull lekplats och sittbänkar.

Planlösningen fördelar sig på stor hall med skjutdörrsgarderober, vardagsrum, trevligt kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum varav ena har skjutdörrsgarderob samt en mysig uteplats med utgång från hallen. Förråd tillhörandes lägenheten finns i källaren/garageplanet.

===Kungsängen/Industristaden===

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Vid närbelägna Fyrisån finns årummet med grönområde och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gång/cykelbron som leder över till Stadsparken och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB