Kronobergsgatan 17

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Byggår
1905
Förening
BRF Grinden 15
Om föreningen
Avgift
1 869 kr/mån
Pris/m²
91 974 kr/m²
Antal besök
4 964
Dagar på Hemnet
9

Vindsvåning med takbjälkar som för tankarna till sydligare breddgrader. Montmartre möter svensk standard i en oslagbar kombo du direkt förälskar dig i. Lägenheten på sina fyrtioen kvadrat golvyta har ett naturligt flöde planerad med feng shui i åtanke. På den vita ekparketten bor två bekvämt och en grandiost. Det moderna köket lämnar inget att önska och öppnar upp för långa middagar och spelkvällar med vännerna. Dåliga förlorare kan med fördel förpassas till den avskilt mysiga sovalkoven för en välbehövd time-out. I taket släpper fönstrena in ljus i mängder vilket underlättar under vinterhalvåret. Två stora fönster vetter direkt mot den vackra nyrenoverade innergården - för grönska i överflöd resten av året. Dessutom har du Fridhemsplan och allt därtill precis runt hörnet. Très bien helt enkelt.

OMRÅDET
Vi skämtar inte när vi säger att det finns i princip allt du behöver inom promenadavstånd. Tunnelbana, bussar, shopping, skolor, vårdcentral, bad och mycket, mycket mer. Läggan ligger vid Kronobergsparken och Fridhemsplan är närmsta tub. Området präglas av en kombo av anrika sekelskifteshus och funkis-pärlor i lika stora mått.

INVÅNARNAS FAVORITER
“Kronobergsparken med utegym, bollplan, lekpark, hundrastgård och stora gräsytor för sol och picknick.”
“Phils Burger för saftiga hamburgare och Tabbouli för äkta (och riktigt god) libanesisk mat!”
“Helkvällar på Boulebar.”
“DLX music - ständigt nya gitarrer att plinka på.”

Säljaren beskriver: Hela känslan när man kommer in. Lägenheten känns mycket större än vad den är i kvadrat. Takfönster som går att öppna med fjärrkontroll för enkel vädring är underbart på sommaren. Ljusinsläpp hela dagen utan insyn är få förunnat mitt i stan. Allt finns runt hörnet med bra kommunal trafik.

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/kronobergsgatan-17/

Läs mer hos mäklaren
Blok

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.