Svarvargatan 10

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

4 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1931
Förening
BRF Skutan 27
Om föreningen
Avgift
2 457 kr/mån
Driftkostnad
5 268 kr/år
Pris/m²
83 333 kr/m²
Antal besök
6 497
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna perfekt planerade 2:a med lugnt toppläge på Kungsholmen och utsikt över Kungsholms strand!

- Balkong
- Social planlösning
- Vinkyl
- Fiskbensparkett i hall och vardagsrum
- Mycket förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare
- Toppläge på Kungsholmen

Invändigt väntar en social planlösning med kök och vardagsrum i samklang och en underbar balkong med utsikt mot Kungsholms strand och Karlbergssjön.
Stilrent renoverat kök från 2019 med både vinkyl och alla nödvändiga faciliteter, trivsamt sovrum och bra förvaring i form av klädkammare och garderober. Bostaden pryds av vacker fiskbensparkett och genomgående vita ytskick. I den rymliga hallen finns det rum för praktiskt hemmakontor eller annan önskvärd inredning.
Lägenheten ligger i en elegant 30-talsfastighet med hiss. Brf Skutan 27 har god ekonomi, stark kassa och en låg belåning. De större renoveringarna är även gjorda.

På Svarvargatan 10 bor du med ett lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm