Kungsklippan 17 B

Kungsklippan, Stockholm Se på karta

550 000 kr

975 000 kr -44%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Hyresrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Avgift
9 820 kr/mån
Pris/m²
12 500 kr/m²

Mycket centralt belägen kontorslokal med lugnt och tyst läge mot grön innergård. Två rum och kök, dusch och toalett. I samma fastighet finns Kungsholmens Glassfabrik, f d känd som Pipers Glass. Inom 5-10 minuters gångavstånd finns mycket av Stockholms Centrums utbud av service, butiker och kommunikationer, bl a Centralstationen på Vasagatan. Ännu närmare, inom bara 70 meter från entréporten, finns ingången till T-banestationen Rådhuset.
Lokalen är en hyresrättslokal, vilket innebär att den endast kan förvärvas av ett företag (ej fysisk person) och ej är avsedd som bostad. Tillfällig övernattning är dock möjlig. Endast företag accepteras som köpare, d v s privatpersoner accepteras ej som hyresgäst/köpare.

Välkommen till denna exceptionellt välhållna kontorslokal, som även kan fungera som tillfällig bostad!
När man kliver in i lokalen, via den ljudisolerade gallergrinden, möts man av ett ljust och trevligt arbetsrum, fullt möblerat. Här finns två effektiva arbetsplatser och gott om förvaringsmöjligheter. Det intilliggande förrådsrummet innehåller även ett stort brandskåp. Nästa rum, som ligger i fil, har även det stora och ljusa fönster i söderläge mot den gröna gården. Det är möblerat med en fin soffgrupp och en mycket praktisk fällbar dubbelsäng. Vid sammankomster kan det möbleras för möten med plats för upp till 16 personer. Vid tillfällen för övernattning fungerar det utmärkt som sovrum. Köket är modernt och nyligen renoverat och innehåller kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn/micro, diskmaskin, tvätt-/torkmaskin, diverse köksutrustning, glas, mm. I det fräscha och helkaklade duschrummet finns ny wc, tvättställ och golvvärme (elslingor).
Lokalen överlåtes inklusive möbler, kontorsinventarier, glas, porslin och köksutensilier samt övriga inventarier, allt till ett värde av över 100 000 kronor.
Larm via Securitas är installerat och kostar 280 kr/månad. El kostar ca 220 kr/mån. Bredband via ComHem, med hög uppkopplingshastighet, ingår i hyran. I den här uppgivna årshyran på 117 840 kronor ingår även uppvärmning, vatten och fastighetsskattetillägget (10 824 kr/år).

Läs mer hos mäklaren
HEM Fastighetsmäklare Sverige AB