Stubbeledsgatan 26

Göteborgs kommun Se på karta

2 300 000 kr

2 550 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Söderläge 4
Om föreningen
Avgift
3 154 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
41 818 kr/m²

Här ges chansen att förvärva denna härliga vindslägenhet om 55 kvm med stor bi-yta vilket du kan förvandla till inbyggda skåp för förvaring! Lägenheten har synliga takbjälkar som skapar känslan av en äkta vindslägenhet. Här bor du i en riktig hemtrevlig tvåa med genomgående ekparkett och öppen planlösning. Det stora vardagsrummet är både lättmöblerat och rymligt vilket gör att du enkelt kan bjuda in kompisgänget till trevligt umgänge.

Det stilrena köket ligger i öppen anslutning till vardagsrum vilket dem möts samman i en härlig köksö. Ett mycket välplanerat kök som är enkelt att arbeta i tack vare de goda arbetsytorna. Skåpluckor i vitt samt stänkskydd i ljust kakel vilket ger bostaden ett trevligt helhetsintryck. Vidare följs känslan av lyx in mot det väl tilltagna badrummet där takfönster återfinns.

Med fönster åt flera väderstreck ger det ett trivsamt ljusinsläpp genom hela lägenheten vilket inte kan annat än uppskattas!

Här bor du i ett lugnt område i omtyckta Kungsladugård. Till bostaden hör en lummig trädgård till vilket föreningens medlemmar får nyttja. Från bostaden har du närhet till det mesta! Ta med picknikkorgen och promenera till intilliggande Slottsskogen eller Botaniska Trädgården. Du kan också enkelt ta dig in eller ut från stan med kollektivtrafik.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakta mäklaren

Elin Thorsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Elin Thorsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0737-59 03 73

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.