Katrinebergsbacken 30

Liljeholmen, Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Byggår
1993
Förening
BRF Liljeholmsberget
Om föreningen
Avgift
2 903 kr/mån
Pris/m²
68 068 kr/m²

På ett oslagbart läge nära allt, men ändå avskilt ligger lägenheten som på ett mycket smart sätt gjorts om till en 2:a med öppen planlösning. Bostaden är verkligen väldisponerad, ljus och social för sin yta. Har ett bra vardagsrum, fint nytt kök med gott om förvaring och arbetsyta, naturlig matplats för 4-6 personer och ett mysigt sovrum med bra förvaring. Badrummet är renoverat och känns lyxigt med vattenburen golvvärme och regndusch.

Mycket populär och välskött förening där bland annat elavtal ingår i avgiften och det är kostnadsfritt nyttjande av pool, bastu och relax. BRF Liljeholmsberget har barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, festlokal för stora sällskap, två övernattningslägenheter, garage samt förskola i föreningen. Bra belåningsgrad och man har historiskt sett sänkt avgifterna vid många tillfällen. Kabel-tv och bredband inkluderat i avgiften som förväntas vara oförändrad en stund (enligt 2021 års årsredovisning).

Liljeholmstorgets Galleria ligger rakt nedanför och har fått utmärkelsen "Stockholmarnas favoritcentrum" i kategorin Stadsdelscentrum med sina 90 butiker, mataffärer, vårdcentral, BVC, MVC, banker, apotek och gym. Hornstulls härliga område med mysiga caféer och prisvinnande barer är bara några minuters promenad över bron och med bilen når du E4:an på nolltid.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Cherry Tongsan

Notar
Mäklare Cherry Tongsan, Notar
0708994805
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Visningstider

  • 17
    dec
    Sön 17 dec kl. 11:00–11:30
    Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.