Sjöviksvägen 114, 3 tr

Liljeholmskajen, Stockholm Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Bergkanten i Liljeholmen
Om föreningen
Avgift
3 132 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
63 545 kr/m²
Antal besök
1 468
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna välplanerade 2:a på populära Liljeholmskajen med balkong om ca 6 kvm. Här utnyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt i ett bekvämt boende med modern öppen planlösning som ger en perfekt social yta, stora fönsterpartier, rymligt sovrum och gott om förvaring i många garderober. Fina materialval från välkända fabrikat och genomgående ekparkett. Förening är belägen alldeles intill vattnet med både gemensam takterrass och övernattningsrum.

I närområdet finns allt du kan tänkas önska dig så som sol- och badmöjligheter, trendiga restauranger, mysiga caféer, motionsspår, service och shopping.

Bra kommunikationer med närmaste tvärbanestation Årstadal som ligger några kvarter bort. Den allmänna hissen bredvid fastigheten tar dig upp till Årstaberg där pendeltågen går och till Årstaskogen som är ett otroligt vackert skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig. Promenad- och gångavstånd till Södermalm - Svårlaget!

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.