Nyproduktion

Packhusgatan 27

Limhamn, Malmö Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Havsbrynet
Om föreningen
Avgift
3 234 kr/mån
Pris/m²
59 167 kr/m²
Nyproduktion

I denna ljusa tvåa njuter du av en inbjudande balkong i västerläge med den gröna innergården och det glittrande vattnet bortanför. Här finns massor av plats för umgänge med familj och vänner och generöst med förvaring i en separat klädkammare.

Välkommen in i entrén till denna välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp. Till höger finns en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder. Till vänster hittar du istället hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Till vänster efter entrén ligger det ljusa sovrummet med fin utsikt mot innergården. I anslutning till sovrummet finns dessutom en separat klädkammare.

Det kombinerade köket och vardagsrummet rymmer många middagsgäster. De stora fönstren gör dessutom att rummet smälter samman med balkongen, den gröna innergården och vattnet bortanför. Under sommarens ljumna kvällar är den västligt belägna balkongen en underbar plats att umgås på.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Öresund