Gimogatan 5B

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
HSB BRF 48 Börjetull i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 179 kr/mån
Pris/m²
38 090 kr/m²

Här erbjuds en mycket välplanerad och kvadratsmart tvåa, belägen högst upp i huset på våning 5. Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning, ett vardagsrum och ett välutrustat kök i öppen anslutning med plats för både matbord och soffa, samt ett rymligt sovrum. Stilrent badrum med bl a tvättmaskin. Mycket gott om förvaring i flertalet platsbyggda skjutdörrsgarderober. Plats för utemöbler på loftgången intill lägenhetens entré.

Föreningen är mycket modern och klimatsmart med bl a solpaneler på taket. Här erbjuds medlemmarna bl a tillgång till gemensam bastu och stor lokal för fest eller övernattande gäster samt en grön och trivsam innergård med grillmöjligheter och trädgårdsmöbler. Möjlighet till att hyra parkering i garage eller carport. Tillgång till cykelförråd samt tvättstuga.

Här bor du i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen samt längst Fyrisån, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms Plats med närservice.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Clara Lööf Ljunglund

Widerlöv Uppsala
Mäklare Clara Lööf Ljunglund, Widerlöv Uppsala
0707-49 09 30

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.