Klintbacken 6

Mariehäll, Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Förening
BRF Minnet 15
Om föreningen
Avgift
2 622 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
48 922 kr/m²

På uppdrag av Brf Minnet 15 presenterar vi med stolthet denna pärla. Detta är en av föreningens två kvarvarande hyresrätter som innebär att föreningen kommer stärka en redan god ekonomi.

Ta möjligheten att bo i denna synnerligen välplanerade 2:a i eftertraktade Mariehäll. Här erbjuds 51 kvm med både stor balkong/uteplats i soligt läge. Bostaden har är nymålad och har ett fräscht badrum av större modell. Denna bostad ligger på våning 1 av 3 mot lugn återvändsgata.

Det sociala köket som öppnar upp mot matplats och allrum bjuder verkligen in till de sociala tillställningarna om inte annat förenklar vardagen. Från vardagsrummet når vi även den väl tilltagna balkongen/uteplatsen som erbjuder gott om sol.

Klintbacken 6 är ett boende som måste upplevas där ni får optimal planlösning och praktiska lösningar. Balkongen/uteplatsen i syd är perfekt för grillkvällarna under sommarhalvåret.

Eftertraktat läge intill Bällstaån med Sundbyberg på bekvämt promenadavstånd med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Nära även till Bromma Blocks med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. I huset rakt över gatan hittar vi även Fitness24seven samt populära Bun meat bun.

Välkommen till Klintbacken 6!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma