Tingsgatan 5C

Mjölby, Mjölby kommun Se på karta

895 000 kr

995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Domaren i Mjölby
Om föreningen
Avgift
3 033 kr/mån
Driftkostnad
900 kr/år
Pris/m²
15 982 kr/m²

Varmt välkomna till Tingsgatan 5C!

På Tingsgatan bor du tryggt i centrala Mjölby där stationen, affärer och flertalet skolor ligger inom ett par minuters gångväg samt närhet till E4:ans påfart nås snabbt med bil. Lägenheten har genomgått renovering av ytskikt, kök och badrummet renoverades i samband med föreningens stamrenovering.

Hela lägenheten fylls av det vackra genomgående ljuset från fönster i väst- läge. Köket är renoverat 2017 med bra arbetsyta och bra förvaringsutrymmen med skåpsluckor i grått, mörk bänkskiva och grått kakel ovanför arbetsytorna. Golvet är ett mörk laminatgolv likt ett klinkergolv. Här finns plats för en matplats för sex personer. Vardagsrummet har ljusa målade väggar och ett parkettgolv. Ett burspråk släpper in fint ljus och här nås balkongen. Sovrummet med ljusa väggar och en fondvägg rymmer en dubbelsäng. Här finns möjlighet att skapa förvaring i en garderob. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch samt egen tvättmaskin. Kommod, spegelskåp och WC-stol är från 2022. Föreningens tvättstuga finns i källaren och är utrustad med nya fräscha maskiner. I hallen finns bra förvaring genom en hel garderobsvägg samt golv från 2019 och vita målade väggar.

Föreningen bygger hissar i samtliga trapphus som beräknas vara färdigt under våren 2022.
I föreningen finns ett gym, övernattningslägenhet och festlokal som föreningens medlemmar får nyttja mot en mindre summa. Vid husets gavel finns en trevlig grönyta med avskild grillplats och på husets framsida finns en gemensam uteplats.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226