Nyproduktion

Nabbensbergsvägen

Nabbensberg, Vänersborgs kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Avgift
3 261 kr/mån
Pris/m²
32 759 kr/m²
Antal besök
466
Dagar på Hemnet
16
Nyproduktion

2 rum och kök: 58 kvm ren livskvalitet! Det är inte mängden kvadratmetrar som gör det – utan hur de är disponerade. Dessa ljuvliga lägenheter är inget mindre än ett eget radhus i miniformat, ett perfekt exempel på hur en smart planlösning skapar plats för att leva livet. Dubbla uteplatser, fullutrustat kök och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare gör också sitt till för trivseln!

Innan vi öppnar dörren till denna härliga tvåa pausar vi en stund vid entrén och beundrar din ena uteplats. Kanske blir det här du njuter av morgonkaffet och ser kvarteret vakna till liv? Sedan kliver vi in i en rymlig entré, med praktiskt klinkergolv och en rejäl skjutdörrsgarderob för ytterkläderna.

Det här härliga köket med all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr: kombinerad kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en mysig matplats för fyra, med fönster ut mot entrésidan. Mellan köket och vardagsrummet hittar vi både en praktisk klädkammare och det fräscha badrummet med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

I vardagsrummet finns gott om plats för soffmyset. Härifrån kliver du också ut på din stora altan, som står redo för alla tänkbara trevligheter. Den blir ett extra rum när vädret tillåter.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige