Rundelsgränd 2B

Öfre Slotts, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Avgift
2 164 kr/mån
Pris/m²
52 500 kr/m²
Antal besök
3 268
Dagar på Hemnet
10

I de anrika kvarteren på Öfre Slotts finner du denna ytterst välplanerade tvårumslägenhet med lugnt läge mot föreningens skyddade innergård. Här bor du med direkt närhet till allt att önska.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, rymligt allrum med parkettgolv, kokvrå med fönster, rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen, samt badrum med badkar, wc och handfat. Allrummet har plats för matplats med vacker utsikt mot domkyrkan, samt soffa och arbetshörna. Lägenhetsinnehavaren disponerar även två stycken förråd. Väggar och tak i lägenheten målades om 2019.

Mycket attraktivt och centralt läge med närhet till Universitetet, nationer, Ekonomikum, grönområden och parker som Botaniska trädgården och Engelska parken samt till allt annat som staden har att erbjuda. Från lägenheten är det nära utgång mot den gröna innergården som just har uppdaterats med nya utemöbler, och den vackra Universitetsparken ligger på andra sidan byggnaden. Bostadsrättsföreningen har även en gemensam balkong med vackra vyer över områdets takåsar.

Se till att anmäla ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

 • 12
  jul
  Imorgon kl. 14:00–14:30
  Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
 • 13
  jul
  Mån 13 jul kl. 19:00–19:30
  Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.