Kommande

Oppeby gård 65

Oppeby gård, Nyköping Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
BRF Stallet Oppeby
Om föreningen
Avgift
4 070 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
15 079 kr/m²
Kommande

Välkomna till Oppeby gård 65 och denna fina tvårummare! Lägenheten ligger i bekvämt markplan, helt utan trappor, och är i ett mycket fint skick. Läget är ett stort plus då man från vardagsrummet har en slående vacker utsikt ut över fält, skog och Nyköpingsån som ringlar fram. Inglasad balkong i söderläge. I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår vatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg, grundutbud TV och hushållsel. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är alltså hemförsäkring och internet/extra tv-kanaler.

Välskött Riksbyggenförening om totalt 276 lägenheter i storlekar från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök. I trappuppgångarna finns det ett närförråd till varje lägenhet och i en byggnad per gård finns tvättstuga samt ytterligare ett förråd. På denna gård finns tvättstugan på gaveln till Oppeby gård 61, alltså mittemot lägenhetens köksfönster. Vid den första gården finns också föreningens gästlägenhet, samlingslokal och motionsrum med bastu. I föreningen finns det också garage, carportar och parkeringsplatser, samtliga med kösystem, dessutom gästparkeringsplatser och gratis 24-timmars-parkeringplatser. Bostadsrättsföreningen har en lång lista över utförda renoveringar och förbättringar, pågående just nu är en takrenovering och innan dess gjordes en ombyggnation av föreningens garage och parkeringsytor.

Läs gärna mer på bostadsrättsföreningens hemsida: http://stalletoppeby.se/ för mer information.

I Oppeby har man nära till allt man kan behöva. I området finns en välsorterad ICA-butik, konditori, pizzeria samt skola och förskolor. Fina naturområden finns nära intill med flera trivsamma promenadsträckor. Cykelavstånd in till centrala Nyköping med det stora utbud vad gäller service, restauranger, gym mm. som finns där!

Varmt välkomna att visa intresse så återkommer vi med mer information gällande tidsplan, visningar mm!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.