Harplingegränd 16, Accepterat pris!

Östberga, Stockholm Se på karta

2 200 000 kr

1 850 000 kr +19%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Förening
BRF Svärdssidan Östberga
Om föreningen
Avgift
3 782 kr/mån
Pris/m²
38 596 kr/m²

Accepterat pris. Ring för privatvisning.
Varmt välkommen upp 2 trappor till denna välplanerade lägenhet med fint ljusinsläpp från två väderstreck och inglasad balkong i ett soligt läge. Lägenheten har blivit fint omhändertagen genom åren och lämpar sig perfekt som första boende, både för en och två personer. Här finner ni ett stort kök, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt annat möblemang, insynsskyddat sovrum, "walk in closet" och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna. Lägg där till en härlig inglasad balkong med många soltimmar. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Här bor du i en trevlig och välskött förening med tvättstuga och förråd i samma hus, samt en föreningslokal med bastu som medlemmar får nyttja. Med ett perfekt läge i Östberga och närhet till kommunikation som snabbt och smidigt tar er till city, är detta helt enkelt ett hem att trivas i. Välkommen till ditt nya hem!

Området | Östberga är en stadsdel belägen i Söderort, Stockholms kommun. Östberga har utvecklats mycket de senaste åren och har stor potential framöver med bland annat en mängd nyproducerade bostäder och förbättrade kommunikationer. I Östberga centrum finner ni bland annat Coop, restauranger, skolor, dagis, tandläkare m.m. I närheten finns även Årstafältet med bland annat driving range för golf, kolonilotter, hundgård samt fina promenadstråk. Inte långt från lägenheten finner ni även ett utegym, fotbollsplan och mysiga promenadstråk i närliggande villaområde.

Kommunikationer | I Östberga finner ni goda kommunikationer, det är ca 20 minuters resväg med kommunala transportmedel till city. I närheten finns buss 144 som går mot Gullmarsplan (tunnelbana) och Älvsjö och buss 134 till Liljeholmen (tunnelbana) via Årstaberg (tvärbana, pendeltåg). En kortare promenad bort har ni även buss 168 till Gullmarsplan via Årsta och Globen samt buss 165 som trafikerar sträckan Liljeholmen-Högdalen-Farsta.
Från Östberga finns även mycket bra gång- och cykelvägar till bland annat Årstadal och pendeltågsstationen i Årstaberg. Årstabergs pendeltågsstation är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg, bussar och tvärbanan. Östberga ligger även väldigt bra till för dig som har bil, du tar dig snabbt ut på E4:an och når Stockholm city efter ca 8 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten