Kommande

Neptungatan 12

Öster Mälarstrand, Västerås kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Porten i Västerås
Om föreningen
Avgift
4 467 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 692 kr/m²
Kommande

Försprång! Söker ni efter en sinnrikt planerad lägenhet på Öster Mälarstrand och Notudden så har ni nu hittat rätt! Nu erbjuds denna mycket tilltalande bostad med två balkonger. Bostaden fördelar sig på 2rok om hela 65kvm med avskilt sovrum, badrum med tvättavdelning och goda förvaringsmöjligheter. Den häftiga planlösningen samt stora fönsterpartier mot balkongen tillsammans med den generösa takhöjden sprider ett naturligt ljus som flödar genom bostadens samvarodel. Här bor man i en välskött förening med flertalet faciliteter som en härlig innergård, ett påkostat gym, yogarum, bastu och samlingslokal samt övernattningslägenhet. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. I källarplan finns även parkeringsgarage samt flertalet platser med laddbox (kö).

På Öster Mälarstrand bor man med Mälaren som granne med gångavstånd till vatten, grönområden, caféer och Steam Hotel samt närhet till centralstation och behagligt avstånd till centrum med dess fulla utbud.

Öster Mälarstrand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, sjönära och barnvänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola, lekparker, matbutik, restauranger, caféer, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

Anmäl ert intresse redan idag under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren)

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Kontakta mäklaren

Tobias Törnqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås
Mäklare Tobias Törnqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås
072-083 85 87

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.