Nyproduktion

Östra Kvarngatan 25

Öster, Nyköping Se på karta

1 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hermelinen i Nyköping
Om föreningen
Avgift
3 786 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
26 838 kr/m²
Nyproduktion

- CENTRALT LÄGE - NYPRODUCERAT - KÖK FRÅN VEDUM MED UTRUSTNING FRÅN ELECTROLUX OCH FRANKE - HISS -

Trivsam tvåa i absolut toppskick! Bostaden är om 68 m² och har en mycket bra planlösning. Tack vare de stora fönstren så har man ett rikt ljusinsläpp i lägenheten. VEDUM-kök med maskinell utrustning från Franke och Electrolux. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

BRF Hermelinen ligger i ett lugnt hörn av staden, belägen vid korsningen av Ringvägen och Östra Kvarngatan. Här bor du toppmodernt i ett både centralt och lugnt boende. Föreningen består idag av 41 lägenheter i varierande storlekar. Föreningens byggnader är uppförda 2017/2018 av PEAB och som förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har en gemensam uteplats på innergården med pergola, planteringar och gräsytor. I källarplan finns förråd, cykelrum samt källsortering. Garageplatser med separat kö.

Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet den idylliska småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar.

Varmt välkomna till visning - ta tillfället i akt att bli första ägare!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping