Oskarsvägen 10

Öster, Örebro kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1982
Förening
BRF Staren 13, Örebro
Om föreningen
Avgift
3 251 kr/mån
Driftkostnad
5 676 kr/år
Pris/m²
29 187 kr/m²

Välkommen till Öster och Oskarsvägen 10. Denna rymliga tvåa erbjuder välplanerade kvadratmeter med genomgående planlösning och balkong i bästa läget i slutet på loftgången. Från loftgångsbalkongen har du fin utsikt över innergården och fastigheterna omkring.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och praktisk hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Från hallen tar du dig sedan vidare till bostadens alla delar. Direkt till höger ligger bostadens fina och välplanerade kök som har gott om plats för matbord och en naturlig samlingsplats vid den smarta kökshalvön. Rakt fram finns ett mycket inbjudande vardagsrum med fönster mot Oskarsvägen och vackra grönskande träd. Behagliga ljusa färger och flera fönster skapar en härlig känsla i rummet. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng samt garderober om så önskas. Vid fönstret i sovrummet finns även en naturlig plats för skrivbord om du behöver jobba eller studera på hemmaplan. Smakfullt badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Fina badrumsmöbler samt stilren duschvägg.

Brf Staren 13 är en välskött förening som förvaltas av SBC erbjuder sina boenden tvättstuga på bottenvåning, en fin liten innergård med uteplats och trädgård, en samlingslokal och cykelförråd. Till bostaden finns ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Garage finns i föreningen, separat kö. Föreningen har mycket god ekonomi med endast 3 393 kr i lån/kvm (enligt årsredovisning 2021) och man har efterskänkt en halv månadsavgift en gång per år i över tio års tid.

Öster är ett av Örebros mest attraktiva områden med många äldre vackra byggnader, Stadsparken och Wadköping. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med stora grönytor, lekplatser, Wadköping och vackra promenadstråk längs med Svartån. Åt andra hållet är det lika nära till Behrn Arena, simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Oset, Rynningeviken och Naturens hus - och knappt 5 min till City. Endast ca 2.5 kilometer till Örebro Universitet. I området finns mataffär, café och bageri.

Välkommen att anmäla dig till visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Anders Olsson

Notar
Mäklare Anders Olsson, Notar
0761-80 24 09
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021