Nyproduktion

Myntbacken 19 lgh N1103

Österåkers kommun Se på karta

2 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
3 471 kr/mån
Pris/m²
50 472 kr/m²
Nyproduktion

Med vacker utsikt över ängar och hav på Täljöhalvön är det nu möjligt att hitta en drömbostad i Nystklövern. Sista huset av tre och det hus som ligger närmast Täljöviken.

Antal lägenheter 17 st
Storlek 1 - 4 rok
Pris 1.650.000 kr - 4.695.000 kr
Avgift 2.714 kr - 5.306 kr/mån
Inflyttning Q2-Q3 2023
Byggstart Våren 2022

I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planeras ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö. Ett sällsynt möte mellan skog, äng och hav. Här betyder grön stadsdel något alldeles extra eftersom hela detaljplanen är utformad i samklang med landskapet.

Här kommer Credentia uppföra tre huskroppar som utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen suddas gränsen mellan ute och inne bort. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Några av lägenheterna på översta våningsplanen har stora fina terrasser och på markplan finns flera med härliga uteplatser. Lägenheterna byggs med en hög grundstandard men det finns också möjlighet till ett varierat utbud av tillval för att skapa just ditt drömboende. Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar.

Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Här skapas i tre etapper ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med fokus på den aktiva livsstilen . En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt torg och bryggor för att underlätta spontana sociala aktiviteter. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller spela boule med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda.
Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb.

Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Österåker

Kontakt

Michelle Thöming

Mäklarhuset Österåker
Mäklare Michelle Thöming, Mäklarhuset Österåker
0768-585394
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas