Trädgårdsgatan 3B

Oxelösund, Oxelösund Se på karta

550 000 kr

595 000 kr -8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
Riksbyggen BRF Oxelösundshus nr 2
Om föreningen
Avgift
3 946 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
7 971 kr/m²

3:a omgjord till öppen modern 2:a med inglasad balkong

På Trädgårdsgatan 3B välkomnas du till denna rymliga tvåa där de öppna ytorna ger bostaden en luftig och rymlig känsla. En unik och social lägenhet där de sociala ytorna är påfallande. En bostad med karaktär som väcker både inspiration och kreativitet. Det går alldeles utmärkt att sätta upp väggar och erhålla ett rum till, så som den såg ut ursprungligen.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det stora, sociala och öppna köket med släta luckor, bänkskiva i laminat, mörka skåpluckor, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. Här finns induktionshäll, kyl, frys, ugn och fläkt. Vardagsrummet är mysigt och socialt med härliga umgängesytor och stora fönster. Balkongen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela dagen och kvällssol. Så som den är inredd idag för den tankarna till Marakesh...

Vindsförråd och matkällarförråd. Nyligen renoverad tvättstuga finns i huset. Föreningen har installerat solceller på taket. Från 1:a feb -21 ingår bredband 250 Mgb/s samt fast telefoni i avgiften.

Välkommen med din visningsanmälan! [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping