Apelgatan 3B

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

2 095 000 kr

1 795 000 kr +17 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 6.
Om föreningen
Avgift
2 876 kr/mån
Pris/m²
40 288 kr/m²

!FAST PRIS! En smakfullt inredd och välplanerad 2:a på 52 kvm finns nu tillgänglig i södra Sala Backe, i lugna kvarter med smidig tillgång till service och kommunikationer. Bostadens rum är mycket bra fördelade ytmässigt, med stort luftigt vardagsrum, yteffektivt kök, bra hall och ett rejält sovrum. Alla rum ligger i rad med utsikt mot en lugn gata.

Lägenheten ligger på våningsplan 2 av 3 och har balkong med eftermiddags- och kvällssol för långa sommarkvällar på balkongen. Utöver balkongen som uteplats, finns en solig innergård med utemöbler samt grill som alla boende kan använda.

Lägenhetens välplanerade och stora rum samt matplats i köket gör att bostaden fungerar bra även för två personer. Interiören är fräsch och ljus, med klinker i hall, kök och badrum, samt parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Husets ursprungliga 50-talskaraktär finns delvis bevarad i tidstypiska detaljer som inbyggda garderober med ”snabelhandtag” och fönsterbänkar i sten.

Fastigheten stod klar 1959 och har genom åren underhållits med bland annat stamrenovering av badrum, ventilation och el med mera 1997–1998, säkerhetsdörrar 2000, bredband 2002, balkongrenovering 2012. Föreningen har 34 garageplatser och 90 p-platser för uthyrning. Föreningen bytte även ut alla låskolvar till lägenheter och gemensamma utrymmen i juni 2021.

Läget är trivsamt med bara ett stenkast till en mysig park. Här bor du i ett lugnt område samtidigt som du har gångavstånd till flera mataffärer, centralstationen, närservice, skolor, gymnasium och idrottsplats. I området finns dessutom två förträffliga bagerier och ett flertal restauranger. Med bil är det nära till Tycho Hedéns väg som leder vidare ut på E4. Några minuter bort går busslinjerna 7 och 30 som bland annat trafikerar Centralstationen. Tvärs över Tycho Hedéns väg kan du promenera genom mysiga Fålhagen in till stadens shopping- och krogstråk. Ett flertal större grönområden finns också inom gångavstånd.

* Fast pris innebär inte att det inte kan bli budgivning om det finns flera intressenter. Det innebär bara att säljaren meddelat ansvarig mäklare att de är beredda att sälja för detta pris.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Andréas Ödman

Bjurfors Uppsala
0701-446 445