Johannesbäcksgatan 95C

SALABACKE, Uppsala kommun Se på karta

1 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Knäckepilen
Om föreningen
Avgift
2 813 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
39 778 kr/m²

Obs! Kontakta mäklaren för visning. Unik tvåa med loft och egen ingång och 3,5 meter i takhöjd. En mycket ytsmart läcker tvåa om 45 kvm med ett fint läge på nedre botten med egen ingång från innergården. Lägenheten erbjuder stora fönsterpartier, 3,5 meter i takhöjd, sovloft samt ett imponerande ljusinsläpp och en härlig rymd. Smart planlösning som på en yta om 45 kvm som fördelar sig på ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett lyxigt och rymligt helkaklat badrum, ett sovrum samt sovloft.

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om c:a 198 kvm. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restaurang, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Marcus Topel

Riksmäklaren
Mäklare Marcus Topel, Riksmäklaren
070-745 52 00