Torggatan 2

Skövde kommun Se på karta

1 825 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
78,8 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1872
Förening
BRF Bryggeriet, Skövde
Om föreningen
Avgift
5 193 kr/mån
Pris/m²
23 160 kr/m²

Med lätta steg över centrums kullerstensgator är man inom några minuter hemma på Torggatan 2. Det centrala läget är återkommande en styrka för bostaden, för att inte nämna den citypuls som sitter i väggarna. Den generösa takhöjden, öppna planlösningen som inbjuder till umgänge är svaret på hög trivselfaktor.

Nu är klockan strax efter 17:00 en fredag eftermiddag, mannen har arbetat hemifrån i det vackra kontoret i glasverandan och har just skickat iväg sista mailet för veckan. Bubbelflaskan har legat på kylning sedan imorse, och frun är på väg hem.
Klänningen och kostymen hänger redo i klädkammaren, som ligger invid det fräscha våtrummet. Det är dags att korka upp och svida om. Ur högtalarna i köket hörs tonerna från trumpetsolot från Mahlers femte symfoni, en klassiker. Snart kommer gästerna och alla ska samlas runt en tapasbricka i det trivsamma och smakfulla köket från Marbodal, med sin praktiska köksö och stilfulla vitrinskåp. Kvällen ska spenderas i Göteborg på teater, och närheten till Resecentrum gör det lätt att ta sig till storstaden.

I bostaden möts bevarad sekelskiftets charm och bekväm modernitet, det vackra parkettgolvet beröms ofta av gästerna och såhär på eftermiddagen är bostaden än mer trevlig när spotlights dimmras och kvällen möter de stora fönsterpartierna i den vackra glasverandan. Detta är verkligen ett av husets signum och ett smycke i bostaden. En vanlig kväll tar man sig mer än gärna en kopp te här, och betraktar stadslivet från hemmets ljuva vrå.

Är detta en känsla som kan kännas igen? Kanske, men nu finns chansen att skriva sin egna historia i denna vackra och unika bostad som inryms i ett av Skövdes anrika hus.

Missa inte möjligheten att få bo på vackra Torggatan 2, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Madelene Soneby

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Madelene Soneby, Mäklarhuset Falköping
0739782234