Övre Långvinkelsgatan 155

Slottshöjden, Helsingborg Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1954
Förening
BRF Pastorn 7
Om föreningen
Avgift
4 191 kr/mån
Pris/m²
41 293 kr/m²
Antal besök
3 803
Dagar på Hemnet
18

Visst fattas det nästan alltid något? I denna bostadsrätt på vackra Slottshöjden gör det faktiskt inte det.

Denna tvårumslägenhet om 58 kvadratmeter är belägen på våning fyra och på en gavel med fönster och ljusinsläpp från tre väderstreck. Dessutom de tre bästa nämligen öster, väster och söder. Från entréplan tar man hissen eller trapporna upp till våningsplanet och stiger in i lägenheten som totalrenoverats under 2021. Alla material är noggrant utvalda med fokus på stil och kvalitet. Här möter gammalt nytt då fiskbensparkett snyggt matchats ihop med ett modernt kök, vacker importerad silestoneskiva, microcementgolv och en klädkammare med spröjsade glasdörrar. Planlösningen är bäst i klassen och vardagsrummet rymmer gott och väl både matplats och soffhörna.

I soliga väster på högt läge, med utgång från vardagsrummet, finns lägenhetens balkong. Här kan man lugnt njuta av solen från lunch och framåt. Den rymmer plats för möblemang enligt egna önskemål. Från de två stora vardagsrumsfönstren i söder har man utsikt över de pittoreska kvarteren med dess små hus och färgglada sekelskiftesbyggnader.

På Övre Långvinkelsgatan 155 finns alltså denna gaveltvåa med högt och fritt läge som är stilrent renoverad, med hiss i fastigheten, balkong i väster samt garage och parkeringsplatser i föreningen. Femtioåtta kvadratmeter dröm.

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.