Södra tvärgatan 1

Söder, Helsingborg Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
77,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1981
Förening
HSB BRF Bagargården i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 907 kr/mån
Pris/m²
20 581 kr/m²

Denna fantastiska tvåa i högstandard vill ni inte missa. Med genomgående golv, stilrena materialval, bra med förvaring och härliga sällskapsytor är detta en bostad utöver det vanliga. Högstandard är genomgående för hela bostaden och inget är lämnat åt slumpen. Lyx finner ni i varje hörn med väl tilltänkta detaljer i sovrum som klädkammare, kök som köksö och detaljer i badrum som inbyggda hyllor och handdukstorkar. Denna bostaden måste ni uppleva på plats och är lika bra som den ser ut, om inte bättre? Renoveringarna är genomförda utav hantverkare och dokumentation finns på renoveringarna. Föreningen är välskött och erbjuder flertalet sociala ytor så som grillplatser och sittplatser i trivsam grönskande utomhusmiljö.

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresse anmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs