Folkparksvägen 182 D

Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2007
Förening
BRF Korstörnet
Om föreningen
Avgift
3 969 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
49 550 kr/m²

I omtyckta Brf Korstörnet finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a med egen ingång och en underbar uteplats som ger bostaden en radhuskänsla. På uteplatsen finns det möjlighet att duka upp middagar för många gäster. Bostaden har ett ostört läge och trevlig planlösning med en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet.

Omtyckt BRF med möjlighet för de boende att nyttja/hyra många gemensamma ytor såsom pool, bastu, tvättstugor, gym, festlokal och övernattningslägenheter.

På Folkparksvägen har man närhet till det mesta. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, caféer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information vänligen besök https://vaxer.stockholm.

Strax utanför dörren tar Solbergaskogen vid, en trevlig promenad i fin skogsmiljö. Ytterligare en bit bort finns ett nyanlagt utegym, en skatepark samt den populära parkleken Kristallen.

Omtyckta förskolor- och skolor finns också i området.

Något längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Josefine Granli

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Josefine  Granli, BOSTHLM Älvsjö
070-888 37 80