Lindsbergsgatan 10A

Sommarro, Uppsala Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Sommarro nr 2
Om föreningen
Avgift
2 991 kr/mån
Pris/m²
37 748 kr/m²
Antal besök
2 565
Dagar på Hemnet
11

I hemtrevliga Sommarro, med direkt närhet till natur och kort avstånd till Uppsala centrum får ni nu möjlighet att förvärva denna charmiga genomgångslägenhet om 2 rum och kök i välskött 40-tals fastighet. En mycket smakfull lägenhet med bra planlösning, i modernt och tilltalande skick. Lägenheten inrymmer en inbjudande hall med förvaring i flertalet garderober, ett modernt kök med gott om förvaring och plats för matgrupp intill fönster, ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både er stora soff- och matgrupp, en balkong riktad mot söder och ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett badrum med dusch.
Boende i föreningen erbjuds bl a tillgång till välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Med detta toppenläge i Sommarro får ni smidig promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum, bussförbindelser finns även det ca 1 minut promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk finner ni precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum och Engelska parken.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB