Kommande

Jupitervägen 15

Stenkulla, Nyköping Se på karta

895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57,5 m²
Våning
2 av 9, hiss finns
Byggår
1961
Förening
Riksbyggens BRF Nyköpingshus nr 11
Om föreningen
Avgift
3 267 kr/mån
Pris/m²
15 565 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till andra våningen på Jupitervägen 15! Här finns en smart planerad tvåa i mycket bra skick.

Till den här lägenheten finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en god middag större del av året. Balkongen nås från matrummet och erbjuder förmiddagssol och gott om plats för både matbord och stolar. Lägenheten har löpande renoverats och är idag i mycket bra skick och det är bara att flytta in och börja trivas.

Riksbyggens Brf Nyköpingshus nr 11 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi, en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, lekplats och en riktigt trevlig innergård med flera gemensamma uteplatser.

I centrum finns allt du behöver, gym, mataffär, skola och förskola, pizzeria samt en restaurang ett par minuters promenad bort, frisör, småbutiker, konditori, busskommunikationer, drivmedel, biltvätt, återvinning, förråd för extern uthyrning i nybyggd byggnad, m.m. och i närområdet apotek och vårdcentral samt motionsspår och fina gångvägar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.