Stenbrottsgatan 5

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

3 600 000 kr

3 395 000 kr +6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Byggår
1950
Förening
BRF Fågelhusen
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 857 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
54 545 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 3 600 000kr. Ring mäklaren på 076-200 82 50

I en fastighet med utmärkt läge i Sundbyberg finner ni detta boende! En mycket fin och välplanerad lägenhet disponerad på 2 rum och kök som med enkla medel kan göras om till 3 rum och kök. Ett boende där du har möjligheten att sätta din egen prägel om så önskas. Dem stora fönsterna i två väderstreck bidrar till ett rikligt ljusinsläpp som tillsammans med dem ljusa färgvalen skapar en behaglig bostad. Eftersom huset ligger i suterräng upplevs lägenheten vara högre upp än på entréplan då samtliga fönster från allrummet är mot souterrängen. Ett rymligt vardagsrum erbjuder generösa sällskapsytor och en fungerade öppen spis. Lägenheten har gott om förvaring. Inbjudande hall med mycket bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med underbara grannar i en välskött förening med god ekonomi i en av Sundbybergs mest eftertraktade områden. Kvarteret har lyckats bibehålla sitt unika lugn och sin trygghet, trots att det bara är ett stenkast från Sundbybergs stadspuls.

På närliggande Tulegatan finns Sats samt mycket omtyckta restauranger som Lilla Rött och Tuletorgets Thai Wok House, Piatti och I närliggande Tuletornen finns också Waynes Coffee och frisörsalong - för att bara nämna några aktörer. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpståk som ebjuder ett varierade utbud av butiker, restauranger och caféer samt service. På promenadavstånd ( 2 km) nås Skandinaviens största köpcentrum - Mall of Scandinavia.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Från Tulegatan går även direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana. Lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum. Pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön. Här finns även utegym, lekplatser och minigolf.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Erkan Inan

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Erkan Inan, Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
+46762008250